Hvis du står i en arvestrid

Skulle du være uheldig at ende i en situation, hvor der opstår uenighed mellem dig og andre arvinger, fx hvis der opstår en tvist om delingen af et bo, står vi også klar til at hjælpe.

Vi kan både hjælpe med gennemgang og fortolkning af relevante dokumenter (fx testamente) og rådgivning om dine rettigheder og muligheder i sagen.

Specialister inden for dødsbobehandling

Vores specialistteam inden for dødsbobehandling har mange års erfaring og holder sig løbende opdateret med de nyeste regler på området. Vores ene jurist er desuden også revisor og har dermed særlig ekspertise omkring skatteforhold og afgifter i forbindelse med dødsbobehandling.

Vi indleder alle samarbejder med et møde, hvor vi taler din og de andre arvingers situation og behov godt igennem, herunder hvilke ønsker og forventninger I har i forbindelse med bodelingen, og hvor meget I ønsker vores hjælp i forbindelse med skifte, salg af aktiver osv. I løbet af processen holder vi jer desuden løbende orienteret om vigtige udviklinger og afgørelser, så I hele tiden er opdateret om status på fx salg af bolig eller afklaring af gældsforpligtelser.

Prisen for dødsbobehandling afhænger af boet omfang og kompleksitet, så den fastlægges efter det indledende møde.

Brug for juridisk rådgivning?

Ring +45 96 30 42 30

Book et møde

Læs mere om vores privatlivspolitik.