Hovmøller & Thorup advokatpartnerselskab

Hovmøller & Thorup Advokatpartnerselskab er en moderne virksomhed - etableret i 2005, og vores erfaringsgrundlag favner bredt og dybt. Alle medarbejdere i advokatvirksomheden er fokuseret på, at vores klienter skal opleve, at vi leverer en høj kvalitet og service til dem.

Du møder altid specialiserede advokater, og afhængigt af opgaven sammensætter vi det hold, som besidder de rette kompetencer til løsning af netop din juridiske opgave. 

Med Nordjylland som udgangspunkt løser vi advokatopgaver i hele landet, og Hovmøller & Thorup Advokatpartnerselskab har som medlem af Legal Netlink Alliance (LNA) adgang til et stort netværk af advokatvirksomheder over hele verden. Det betyder blandt andet, at vi i LNA kender de advokater, som vi kan rekvirere til løsning af vore klienters opgaver uden for Danmark. Derved sikres du som klient den optimale service,  når der er behov for juridisk assistance uden for landets grænser.

Kort sagt: Hovmøller & Thorup Advokatpartnerselskab er en lokal forankret virksomhed med internationale relationer - og med kvalitet i rådgivningen som fokusområde.

Kontakt os

96 30 42 30