Vi søger en advokat

23. august 2017

Vi har travlt og søger en dygtig og ambitiøs advokat til at styrke vores afdeling for erhvervsret.

Jobbet

Vi tilbyder en udfordrende stilling i et stærkt fagligt team præget af et højt ambitionsniveau. Du bliver en del af et tværfagligt miljø med selvstændigt sagsarbejde og selvstændig klientkontakt samtidig med, at der vil være mulighed for sparring med dygtige og inspirerende kolleger.

Om dig

Det kræver et fagligt højt niveau, evnen til at gøre det komplekse forståeligt, ordentlighed og dedikation at arbejde som advokat hos Hovmøller & Thorup Advokatfirma. Derfor skal du have robusthed, og du skal være holdspiller. Du skal kunne bevare overblikket, også når det går stærkt, og du skal have evnen til at arbejde selvstændigt og struktureret og samtidig have øje for såvel helheden som detaljen. Du skal have lyst til at være udadvendt i forhold til klienter og samarbejdsparter, idet vi jævnligt afholder kurser, gå-hjemmøder og temamøder inden for forskellige juridiske områder.

Attraktive personalegoder

Hovmøller & Thorup Advokatfirma tilbyder fleksible løn- og ansættelsesvilkår samt attraktive personalegoder så som en god og sund madordning, massage og andre behandlingstilbud, forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud, bærbar computer, Iphone, sundhedsforsikring mv.

Vil du vide mere

om os og jobbet, kan du kontakte partner Michael Møller Pedersen på mail mmp@ht-law.dk eller på tlf. 9630 4230/2184 9240

Din ansøgning

sender du hurtigst muligt eller senest den 6. september 2017 sammen med dit cv og øvrige relevante bilag til økonomi- og administrationschef Mie Vingaard Kristensen mk@ht-law.dk. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig. Din ansøgning og andre henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Om firmaet

Hovmøller & Thorup Advokatfirma er en moderne advokatvirksomhed med specialiserede jurister og sekretærer, der sætter en ære i høj faglighed. Vi har fokus på værdiskabende rådgivning baseret på engagement, kvalitet, ordentlighed, loyalitet og troværdighed. Vi har højt til loftet med en uhøjtidelig omgangstone præget af humor, og vi bestræber os på, at vores hus er et rart sted at komme for vores klienter og ikke mindst for vores medarbejdere.

Kontakt os

96 30 42 30