Stud.jur med interesse for fast ejendom og selskabsret

3. maj 2018

Vi har travlt og søger derfor til tiltrædelse hurtigst muligt en stud.jur med interesse for fast ejendom og selskabsret. Vi forestiller os, du afslutter 8. semester på din kandidatuddannelse sommeren 2018. For den rette vil der være mulighed for ansættelse som advokatfuldmægtig.

Vi forventer, at du

  • fagligt set er blandt de bedste

  • er detaljeorienteret og grundig

  • brænder for det, du laver

  • trives i travle og pressede situationer

  • er social og god til at opbygge relationer

  • har situationsfornemmelse

Du vil indgå i vores dedikerede team for fast ejendom og selskabsret, hvor det vil være en fordel, hvis du har interesse for området.

Attraktive personalegoder

Hovmøller & Thorup Advokatfirma tilbyder fleksible løn- og ansættelsesvilkår samt attraktive personalegoder, så som en god og sund madordning, massage og andre behandlingstilbud, forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud, bærbar computer, Iphone, sundhedsforsikring mv.

Om firmaet

Hovmøller & Thorup Advokatfirma er en moderne advokatvirksomhed med specialiserede jurister og sekretærer, der sætter en ære i høj faglighed. Vi har fokus på værdiskabende rådgivning baseret på engagement, høj faglighed og forretningsforståelse. Vi har højt til loftet med en uhøjtidelig omgangstone præget af humor, og vi bestræber os på, at vores hus er et rart sted at komme for vores medarbejdere og ikke mindst for vores klienter.

Ansøgning

Hvis ovenstående har fanget din interesse, modtager vi gerne din motiverede ansøgning senest den 21. maj 2018. Ansøgningen skal sendes til økonomi- og administrationschef Mie Vingaard Kristensen på mail mvk@ht-law.dk.

Hvis du har spørgsmål til vores virksomhed eller til jobbet, er du velkommen til at kontakte partner Michael Møller Pedersen på mail mmp@ht-law.dk, på tlf. 9630 4230 eller på 2184 9240, eller økonomi- og administrationschef Mie Vingaard Kristensen på mail mvk@ht-law.dk, eller på tlf. 6960 7165.

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

96 30 42 30