Hovmøller & Thorup advokatfirma bistår KonZenta ApS i forbindelse med salget til svenske Dedicare AB

7. april 2020

KonZenta ApS har siden 2014 været leverandør af særligt specialist- og overlæger til den Skandinaviske sundhedssektor.

Dedicare AB, som er noteret på Nasdaq Stockholm, er Nordens største leverandør af sundhedsydelser, har ca. 630 ansatte og en omsætning på ca. 800 mio. SEK. Det er dermed en stor koncern og Nordens ledende inden for sit felt, som KonZenta nu bliver en del af.

KonZenta ApS indgår pr. 1. april i koncernen under navnet Dedicare ApS og den hidtidige ejerkreds fortsætter i selskabet.

Advokat Mie Otzen Møller og advokat Christian Løth Mortensen fra Hovmøller & Thorup advokatfirma varetog processen, og adm. direktør i Dedicare ApS, Kasper Madsen, udtaler følgende om processen:

“Vi har været yderst tilfredse med den juridiske rådgivning Hovmøller & Thorup har givet os igennem hele salgsprocessen. For os har det været vigtigt med en kritisk gennemgang af de juridisk bindende dokumenter, der blev fremsendt, også selvom de kom fra en stor udenlandsk børsnoteret virksomhed.

Vi har desuden sat stor pris på Christian Løth Mortensens fleksibilitet og tilgængelighed på alle tider af døgnet, og især i slutfasen hvor en ekstraordinær indsats var påkrævet for at få handlen i hus.

Vi vil varmt anbefale Hovmøller & Thorup til alle andre som står og overvejer en kommende købs- eller salgsproces.”

Har du spørgsmål til din købs- eller salgsproces, så er du velkommen til at kontakte advokat Christian Løth Mortensen for en drøftelse af, hvordan processen tilrettelæges bedst.

Kontakt os

96 30 42 30