Om Karen-Marie Hovmøller

Karen Marie Hovmøller (H), Partner, har virket som advokat i Aalborg siden 1989. Først hos Advokaterne Jens Bangs Stenhus og dernæst i Vingaardshus. 

Karen Marie Hovmøller beskæftiger sig primært med rådgivning om køb og salg af større erhvervs- og projektejendomme samt tilrettelæggelse af videresalg heraf. Derudover har hun stor erfaring med køb og salg af udlejningsejendomme, andelsboligejendomme, ejerlejlighedsejendomme samt private boliger. 
 
Denne erfaring anvendes også i forbindelse med udarbejdelse af alle former for kontrakter vedrørende fast ejendom, herunder erhvervslejekontrakter og hun har stor erfaring indenfor rådgivning om erhvervslejemål overfor både udlejere og erhvervslejere.
 
Hun har i mange år beskæftiget sig med boliglejeret og i kraft af hendes tidligere virke som ejendomsadministrator har hun specialviden inden for administration af udlejningsejendomme. Dette arbejde har også givet Karen-Marie Hovmøller en særlig indsigt i foreningsarbejdet, herunder især inden for fast ejendom i form af ejerforeninger, almene boligorganisationer og andelsboligforeninger.
 
Endelig har Karen-Marie Hovmøller generelt stor erfaring i procedure i form af både civile retssager og voldgiftssager.

Som specialistområder kan fremhæves:

  • Køb og salg af erhvervs- og boligprojektejendomme

  • Lejeretlig rådgivning, både erhvervslejeforhold og boliglejekontrakter

  • Rådgivning om foreningsretlige forhold, herunder i relation til ejer- og andelsboligforeninger

Uddannelse

Korrespondent fra Handelshøjskolen i Aarhus 1981

Cand.Jur. fra Aarhus Universitet 1986

Advokat 1989

Møderet for Højesteret 2007Karen-Marie Hovmøller
Advokat (H), partner
Direkte
96 30 42 35
Mobil
20 23 93 24
LinkedIn