Om Christian Løth Mortensen

Christian har arbejdet i advokatbranchen siden 2005 - først hos forskellige virksomheder i Nordjylland - og siden 2012 som selvstændig med egen virksomhed. Christian er pr. 1. januar 2019 indtrådt som en del af partnerkredsen hos Hovmøller & Thorup.

Christian har stor erfaring med rådgivning inden for fast ejendom og har i den forbindelse deltaget i et stort antal ejendomstransaktioner, hvor han har rådgivet såvel købere som sælgere i processen. Christian yder derudover rådgivning inden for projektudvikling og erhvervslejeret.

Christian beskæftiger sig endvidere med generel erhvervsrådgivning. Christian har bistået en række iværksættervirksomheder i forbindelse med kapitalrejsning, ligesom han har stor erfaring med rådgivning omkring selskabsstiftelser, omstruktureringer, udformning af ejeraftaler, kontraktudarbejdelser og lignende.

Som et specielt erhvervsretligt område har Christian bistået en række læger, kiropraktorer og fysioterapeuter i forbindelse med køb af praksis.

Endelig behandler Christian såvel konkurs- som dødsboer.

Christian lægger stor vægt på at levere en letforståelig og fagligt velfunderet rådgivning, der samtidig leveres hurtigt og altid med øje for, at rådgivningen skal være såvel løsningsorienteret som værdiskabende.

Uddannelse

Cand.jur. fra Aarhus Universitet 2005
Advokat i 2008
Møderet for Landsret i 2010

Tillidshverv

Bestyrelsesmedlem i flere virksomheder
Bestyrelsesmedlem i CoolUnite Fonden

Medlem af Dansk Selskab for Boligret
Medlem af Byggesocietetet Aalborg
Medlem af ASNET Board

Christian Løth Mortensen
Advokat (L), partner
Direkte
96 30 42 42
Mobil
22 77 33 43
LinkedIn