Signalforsyning og telekommunikation

Advokat Oluf Hjortlund har i mange år været rådgiver for større antenneforeninger, og har i mange tilfælde medvirket ved etablering, udbygning og overdragelse af antenneanlæg.

Hovmøller & Thorup Advokatfirma har fokus på de juridiske forhold, som gør sig gældende ved udbud af tv-signaler og telefoniprodukter. Advokat Oluf Hjortlund har i mange år beskæftiget sig indgående med disse forhold, og vi har derfor en unik indsigt i de mange forretningsmæssige og juridiske aspekter indenfor denne branche.

Advokat Oluf Hjortlund har i mange år været rådgiver for større antenneforeninger, og har i mange tilfælde medvirket ved etablering, udbygning og overdragelse af antenneanlæg.  Oluf Hjortlund har tillige arbejdet med kontraktsgrundlag og samarbejdsaftaler indenfor signalforsyning med såvel fjernsyns- som internetsignaler.

Vi er overbeviste om, at fremtiden vil indebære en yderligere sammensmeltning af de elektroniske medier, herunder et stigende behov for aftaleregulering mellem udbydere af elektroniske kommunikationsnet og udbydere af diverse indholdstjenester.

Hovmøller & Thorup Advokatfirma yder rådgivning indenfor både rent juridiske forhold og de mere forretningsprægede forhold. Rådgivningen ydes overfor udbydere af slutbrugerprodukter og netadgange samt overfor slutkunder eller sammenslutninger af disse (foreninger m.v.).

<< Tilbage til arbejdsområder

Kontaktpersoner

Christian Løth Mortensen
Advokat (L), partner
Direkte
96 30 42 42
Mobil
22 77 33 43
LinkedIn