Miljøret

Hovmøller & Thorup Advokatfirma yder rådgivning om alle miljøretlige forhold, og tilbyder i den forbindelse vores klienter en kompetent og præcis rådgivning om forståelsen og anvendelsen af de gældende miljøretlige regler.

Hovmøller & Thorup Advokatfirma rådgiver om alle miljøretlige forhold, og vi tilbyder i den forbindelse vores klienter en kompetent og præcis rådgivning om forståelsen og anvendelsen af de gældende miljøretlige regler.

I praksis er driften af en lang række erhvervsvirksomheder forbundet med forskellige miljømæssige problemstillinger, og vi tilbyder derfor rådgivning både før en påtænkt handling gennemføres og efterfølgende, når den enkelte virksomhed står over for miljøretlige problemer af forskellig art.

Vores kontor har gennem tiden rådgivet om miljøretlige forhold inden for planlovgivningen, fast ejendom, landbrugsforhold, ekspropriation, støj- og udledningsproblematikker. Vi rådgiver både bygherrer, entreprenører, forsyningsvirksomheder og virksomheder, der opererer på områder, hvor miljøret er en del af virksomhedens daglige drift.

<< Tilbage til arbejdsområder

Kontaktpersoner