Konkurs, likvidation og rekonstruktion

Hovmøller & Thorup Advokatfirma er medlem af Danske Insolvensadvokater, og vi tilbyder rådgivning indenfor alle former for insolvensretlige forhold, herunder konkurs, likvidation og rekonstruktion.

Som medlem af Danske Insolvensadvokater tilbyder Hovmøller & Thorup Advokatfirma rådgivning indenfor alle former for insolvensretlige forhold, herunder konkurs, likvidation og rekonstruktion.

Min virksomhed er gået konkurs
Hovmøller & Thorup Advokatfirma rådgiver omkring indgivelse af konkursbegæringer, og anmeldelse af krav i konkursboer, og vi varetager kreditors interesser i enhver henseende, herunder også som repræsentant for kreditor i særlige kreditorudvalg.

Denne rådgivning omfatter også analyser af omstødelige forhold i forbindelse med konkursbehandlingen samt varetagelse af kreditors interesser i de tilfælde, hvor en kreditor mødes med omstødelseskrav fra et konkursbo.

Likvidationer
I kraft af vores status som fast medhjælper i Skifteretten har vi i mange år varetaget opgaver som likvidator i selskaber under tvangsopløsning. Vi har derudover omfattende erfaring med alle typer af opløsninger af selskaber. Vi rådgiver således også om frivillige likvidationer af solvente selskaber.

Panteretlige forhold
Advokaterne hos Hovmøller & Thorup Advokatfirma har bred erfaring indenfor finansieringsretlige problemstillinger. Vi rådgiver om etablering og realisation af pantesikkerheder i enhver form, herunder ikke mindst om kreditors mulighed for at etablere virksomhedspant. Vi er advokater for flere pengeinstitutter, og vi har derved oparbejdet en stor indsigt i udnyttelse af muligheder for optimering af sikkerhederne i form af virksomhedspant.

 

 

<< Tilbage til arbejdsområder

Kontaktpersoner

Michael Møller Pedersen
Advokat (L), partner
Direkte
69 60 71 73
Mobil
21 84 92 04
LinkedIn
Direkte
Mobil
Mail
Christian Løth Mortensen
Advokat (L), partner
Direkte
96 30 42 42
Mobil
22 77 33 43
LinkedIn
Direkte
Mobil
Mail
Direkte
Mobil
Mail